Incarcare freon auto galati

Incarcare freon auto galati

Reincarcare sistem aer conditionat Sistemul de clima al masinii contine 2 componente consumabile: freon si ulei. Principiul de functionare este unul destul de simplu, dar solicitant pentru compresorul de AC. Acest compresor functioneaza la presiuni foarte mari, de aceea este esential sa inlocuim periodic freonul si mai ales uleiul din el. Prin mentenanta corecta prevenim defectiunile costisitoare ale sistemului de clima.

Pentru partea de interior a masinii va recomandam tratamentul cu OZON, care elimina si previne mirosurile neplacute, durerile de cap “de la aerul conditionat” si contribuie la prospetimea aerului din habitaclu.

Reparatii sistem de aer conditionat Adesea, din cauza umiditatii, a intretinerii defectuoase sau ai altor factori externi, compresoarele de clima cedeaza.

Incarcare freon auto galati

Sigur ca e mai usor sa previi decat sa tratezi, dar daca totusi sistemul de AC al masinii nu functioneaza, te putem ajuta. Avem o experienta vasta in domeniul auto, cei mai buni furnizori si implicit cele mai bune preturi pentru compresoare, radiatoare si alte sisteme. ✅Rezervați acum serviciul de reparații auto la Corzah Auto Group Service Galati ✅ Tel 0757035645 Pe langa inconvenientul financiar, scaparile de freon sunt extrem de daunatoare mediului si sanatatii. Iti recomandam o investigare periodica a sistemului de climatizare, facuta intr-un service auto profesionist.

Page top